Borik Vitrenjak

VITRENJAK 1

Borik Vitrenjak 1

Borik Vitrenjak 1 su vrhunski apartmani koje prodajemo na moru, pogledajte u katalogu (nacrtu) slobodne apartmane.

VITRENJAK 2

Borik Vitrenjak 2

Borik Vitrenjak 2 su vrhunski apartmani koje prodajemo na moru, pogledajte u katalogu (nacrtu) slobodne apartmane.

VITRENJAK 3

Borik Vitrenjak 3

Borik Vitrenjak 3 su vrhunski apartmani koje prodajemo na moru, pogledajte u katalogu (nacrtu) slobodne apartmane.

VITRENJAK 4

Borik Vitrenjak 4

Borik Vitrenjak 4 su vrhunski apartmani koje prodajemo na moru, pogledajte u katalogu (nacrtu) slobodne apartmane.

VITRENJAK 5

Borik Vitrenjak 5

Borik Vitrenjak 5 su vrhunski apartmani koje prodajemo na moru, pogledajte u katalogu (nacrtu) slobodne apartmane.

TOP Investicija za iznajmljivanje / vlastite potrebe / iznajmljivanje apartmana ... imamo pravu nekretninu i uslugu za vas.

null

Nedaleko od starog grada Zadra i tik uz marinu, luksuzni smještaj bit će izgrađen 2021./22.

null

Prodaju se moderni stanovi u atraktivnom višestambenom objektu koji se sastoji od 3 zgrade na 3 etaže, odnosno 6-7 stambenih jedinica po zgradi na spektakularnoj lokaciji u Zadru, na Vitrenjaku.

null

Zgrade se sastoje od prizemlja i dva kata povezanih stubištem i dizalom. U prizemlju se prodaje stan s vrtom i mogućnosti s vlastitim bazenom.

null

Za unutarnje uređenje odabrana je vrhunska oprema modernog dizajna te je postignut savršen odnos kvalitete, dugotrajnosti i funkcionalnosti.

Stanovi od 45-110 m² imaju puno svjetlosti radi savršene orijentacije u prostoru. Stolarija je od antracit aluminijskih profila i troslojnog stakla s električnim roletama i komarnicima.

Odličnim energetskim svojstvima zgrade pridonosi fasada obložena termoizolacijom debljine 10 cm. Kvaliteta gradnje i spomenuta dobra izolacija rezultiraju u očekivanom energetskom certifikatu visoke ocjene A.

Podovi su obloženi pločicama i parketom vrhunske kvalitete. Za grijanje je instaliran sustav električnog podnog grijanja. Svaki stan je opremljen protuprovalnim i protupožarna vratima, klima uređajem u svakoj prostoriji, te videportafonom najnovije generacije.

null

Pažljivo odabrani visokokvalitetni materijali, moderan dizajn, visoka elektroenergetska učinkovitost, pomno uređen okoliš s uređenim zelenim površinama, prilazom i parkingom i terasom.

null

Svaki stan ima dva pripadajuća parkirna mjesta.

null

Objekt je u blizini mora s predivnim pogledom na more, otoke i cijeli grad.

null
Više informacija na upit

Planiran završetak je na jesen 2021.

Kupac je oslobođen poreza jer kupuje nekretninu od pravne osobe, investitora.

LOKACIJA

Borik je dio grada poznat po uređenim pješčanim i šljunčanim plažama obogaćenima sadržajima za zabavu i rekreaciju. Zbog lako dostupnih kupališta Borik se preporuča obiteljima s djecom, a raznovrsnost sportskih sadržaja i blizina centra Zadra čine ga izrazito privlačnima mladima i ljubiteljima aktivnog odmora. Ovaj dio grada odlično je povezan linijama gradskog prijevoza, a obiluje restoranima, kafićima, noćnim klubovima i parkovima za djecu.